FORGOT YOUR DETAILS?

Individuele training

Het Beweegcentrum biedt als sportschool diverse mogelijkheden om individueel te sporten. Naast de aangeboden groepslessen vinden wij het namelijk belangrijk dat jij in alle rust voor jezelf kunt sporten. Individueel sporten heeft als voordeel dat het mogelijk is te trainen op het tijdstip waarop het jou goed uitkomt. Dit maken wij als sportschool mogelijk door een ruime openstelling te hanteren. Het maakt het mogelijk te focussen op eigen sportprestaties. Het kan daarnaast heerlijk zijn om, na de hectiek van de dag, even het hoofd leeg te maken.

Bij een individuele training baseer je de workouts op jouw eigen doelen en voorkeuren. In overleg met een van onze trainers stel je je persoonlijke trainingsschema op. Je prestaties en resultaten kun je nauwgezet volgen met een speciale applicatie die ook voor jou beschikbaar wordt gesteld. Tijdens het opstellen van het schema wordt gelijk een vervolgafspraak gemaakt. Hierin worden de doelen besproken en wordt het schema, indien nodig, aangepast.

De variatie aan trainingsmiddelen biedt voldoende afwisseling om een evenwichtige opbouw van het trainingsprogramma mogelijk te maken. Door deze afwisseling en onze gemotiveerde sportinstructeurs wordt jij gemotiveerd om jouw doelen te behalen. Wij willen dat jij elke keer met een tevreden gevoel de sportschool verlaat!

Na de training kun je genieten van een ontspannende massage. Naast deze groepslessen verzorgen wij ook FITNESS + een groepsles in de fitness onder begeleiding. Speciaal voor mensen waar het bewegen moeilijk gaat, onder deskundige instructeur en waar u op gemak kunt bewegen!

TOP