FORGOT YOUR DETAILS?

VITAAL-UURTJE

Uit onderzoek blijkt dat voldoende bewegen op elke leeftijd essentieel en goed is. Het zorgt voor betere weerstand, dichtere botstructuur en goede spierconditie, maar ook voor de hersenen is het positief. Wij bieden een veilige en gezellige omgeving waar u op uw gemak kunt bewegen! En waar u bovendien gelegenheid hebt om mensen te ontmoeten.  Met gratis koffie / thee en aandacht voor u!

Wat is het Vitaal-uurtje?

Het Vitaal-uurtje is een vorm van fitness waarbij u onder deskundige begeleiding van een instructeur in een klein groepsverband [max. 10-12 personen] gaat trainen. De training wordt afgestemd op uw eigen mogelijkheden en conditieniveau. De instructeur maakt in overleg met u een individueel schema voor u. Tijdens de trainingen is er veel aandacht voor een juiste houding, uitvoering van de oefeningen en goede opbouw.

Voor wie geschikt?

Het Fit-Vitaal is geschikt voor iedereen, van jong tot oud, die op een verantwoorde manier aan zijn of haar gezondheid en/of conditie wil werken. Ook als u bepaalde klachten hebt waardoor u moeilijk kunt sporten, of om klachten te voorkomen. Maar ook als u verdere klachten in de toekomst wilt voorkomen. Maar misschien heeft u gewoon een stok achter de deur nodig? Wilt u gezien uw medische achtergrond onder begeleiding bewegen. Voordat u start is er altijd een uitgebreide intakegesprek door de instructeur om u nog beter te kunnen begeleiden en ondersteunen.

De Training

We trainen in kleine groepen op vaste tijden. De duur van de training is één uur. Onze fitness is voorzien van alle apparatuur om  op plezierige wijze doelgericht te trainen. We starten altijd met een gezamenlijke warming/up.  Het trainingsschema wordt door de instructeur opgesteld aan de hand van de intake en fitheidstest.

Wanneer?

We starten op Maandag en op Vrijdag van 16:00-17:00  & 17:00-18:00. Maar als er meer animo is kunnen we de tijden als ook dagen uitbreiden, zoveel mogelijk op u afgestemd. Na de training bieden wij u een kop koffie of thee aan en kunt u nog even nagenieten in onze gezellige ontvangstruimte. Uiteraard beschikken we over een dames- en herenkleedkamer met douches. Graag nodigen wij u uit om een keer te komen kijken en de sfeer te proeven. Tot binnenkort!

TOP