FORGOT YOUR DETAILS?

Beweegcentrum Hardenberg
De sportschool van Hardenberg, is meer dan alleen een goede en gezellige sportschool.

Bij onze sportschool krijgt u niet alleen goede begeleiding bij het sporten maar proberen wij ook een bijdrage te leveren aan uw motivatie en leefstijl. Wij geloven dat weinig bewegen het nieuwe roken is. Wie onvoldoende beweegt wordt eerder ziek: lichamelijk én geestelijk. En wie ziek is wordt eerder beter door vooral te blijven bewegen.

Wij geloven dat sporten een doel kan zijn dat je kunt nastreven; ondanks belemmeringen en blessures die je soms ondervindt. En wij geloven dat sporten een middel kan zijn. Sport, training en massages zijn in te zetten als middel om sneller weer fit te worden na ziekte of blessures: “Exercise is medicine”. Met onze expertise op het gebied van sporten en bewegen helpen wij mensen om door middel van bewegen gezond te worden en gezond te blijven. Wij geloven daarbij in de diversiteit van mensen. Mensen die verschillende wensen en behoeftes hebben, maar die ook allemaal iets kunnen bieden waar anderen weer gebruik van kunnen maken.

Dat wordt duidelijk in onze persoonlijke trainingsprogramma’s waarmee “De fitste versie van jezelf”
bereikt kan worden.  De gezellige groepslessen waarbij mensen elkaar kunnen uitdagen en motiveren om dat wat men nastreeft ook echt te bereiken. De diversiteit in kennis en vaardigheden van onze medewerkers maakt dat wij in staat zijn persoonlijk te adviseren en passende ondersteuning te bieden. Beweegcentrum Hardenberg:  

“Hier gaat het zeker lukken”

TOP